JúniusMagazin cikkekMária Rádió

24 órás szentségimádás a Mária Rádióban

Krisztus Szent Testének és Vérének ünnepén közös imádságra hívjuk a Mária Rádió hallgatói családjának tagjait. Az Úrnapja Szentháromság ünnepe utáni csütörtökön, Magyarországon a következő vasárnapon tartott főünnep, amelyet szeretnénk közösen megünnepelni. Június 15-én, szerda este 18:00 órakor kezdődő szentmisével veszi kezdetét a 24 órás szentségimádás, így aznap este, akár és június 16-án, csütörtökön este 18:00 óráig várunk mindenkit, aki szeretne egy kis időt tölteni az Úrral.

Imádkozó csoportjaink vezetésével közösen kérjük a Jóisten közbenjárását: családjainkért, közösségeinkért, hazánkért, Európáért és az egész világért. Lehetőségünk van rá, hogy elhozzuk Jézus elé a saját nehézségeinket, kéréseinket, letegyük elé azokat a feladatokat, amelyeket nem tudunk egyedül megoldani. Biztatunk mindenkit, hogy kapcsolódjon be a közös imádságba, töltsünk együtt időt a Jóistennel.

A szentségimádás alatt lehetőség lesz csöndes imádságra, valamint zenés áhítatra is. További információkat a Mária Rádió honlapján és Facebook oldalán találhatnak, valamint a recepción is lehet segítséget kérni, ha kérdések merülnek fel (06 1 373 0701). A Lehel tértől néhány percre, a Mária Rádió budapesti szerkesztőségének kápolnájában várjuk az imádkozókat (1133 Budapest, Gogol utca 28.).

„Az Oltáriszentség előtt időzve nyissuk ki a szívünket; jó Istenünk is kinyitja az övét. Hozzá megyünk, Ő pedig hozzánk; az egyik, hogy kérjen, a másik, hogy befogadjon. Olyan lesz ez, mint egymás felé áramló lehelet.” (Vianney Szent János)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük