JanuárMagazin cikkekÚj tartalmak

Mit ad a Mária Rádió egy hallgatónak?

mottó: „a Mária Rádióra szükségünk volt, van és lesz”.

A következő percekben a szombathelyi Mária Rádió egyik önkéntesével beszélgetek. Segevi Sándorné Gizi nénivel. Sok szeretettel köszöntelek, Gizi néni. Gizi néni a kezdetek óta tevékenykedik a Rádiónál. Miért vállaltad el a szolgálatot?

Isten dicsőségére.

És nemcsak önkéntese vagy, de lelkes hallgatója is a Mária Rádiónak. Hogyan éled meg, vagy mit tud neked adni ez a Rádió?

A Mária Rádió hallgatójaként széles körű ismeretekre teszek szert minden műsor hallgatásakor. A dicsőítő énekek nagy hatást gyakorolnak rám. A hallgatott műsorok megnyitják a szívemet, és szárnyal a lelkem. Minden műsort szívesen hallgatok, tanulok a műsorvezetőktől és a riportalanyoktól egyaránt. Az még különös kegyelem, hogy most szándékot lehet kérni rászorulóknak. Egy példát, ha említhetek.

Nyugodtan.

Zsuzsa, ötvenhárom éves Mária-légiós testvérünk, halálos betegségben szenvedett, kórházi kezelésre szorult. Ő is a Mária Rádió önkéntese volt. Vera és Mónika egy nagyon szép szívhez szóló imakérést fogalmazott meg a gyógyulásáért és a családja lelki megnyugvásáért. A kórházban hallgatta a Mária Rádiót. Zsuzsa sírva köszönte meg az érte mondott imát meghatottságában. Isten áldjon meg minden rádiós önkéntest! További jó munkát kívánok nekik!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük